2012 m. gruodžio 16 d., sekmadienis

Antakių priežiūra

Mano naujas antakių pieštukas su šepetėliu iš AVON


Antakių ilgio nustatymas:

Visų pirma reikia nustatyti, kur turi prasidėti ir baigtis jūsų antakiai. Paimkite ilgą teptuką ar tiesiog pieštuką ir laikydamos jį vertikaliai pridėkite prie nosies sparnelio ir vidinio akies kampučio. Pasižymėkite tašką, kur pieštukas kerta antakių liniją. Šioje vietoje turėtų prasidėti jūsų antakis.
Po to pridėkite pieštuką ar teptuką prie nosies sparnelio įstrižai, kad jis liestųsi su išoriniu akies kampučiu. Ten, kuri jis kirs antakių liniją pažymėkite pieštuku. Šioje vietoje jūsų antakis turėtų baigtis, taigi plaukelius už taško išpeškite. Jeigu jūsų antakis yra trumpesnis, tuomet darydamos makiažą pripieškite jį pieštuku ar antakių spalvos šešėliais.


Antakių pešiojimas:

Nustačiusios antakių ilgį galite pradėti juos pešioti. Jei norite, kad mažiau skaudėtų prieš pešiojimą antakius patepkite vazelinu. Nepamirškite, kad plaukelius pešioti galima tik iš apačios.


Antakių priežiūra:

Antakius kaip ir plaukus, reikia šukuoti norint, kad jie tvarkingai sugultų. Patartina įsigyti šukeles antakiams ir nešiotis rankinėje, kad bet kada nuėjus į tualetą galėtumėte patvarkyti antakius.


Antakių ryškinimas:

Jeigu jūsų antakiai neryškūs galite juos paryškinti antakiams skirtu pieštuku ar tušu. Labai svarbu pasirinkti tinkamą spalvą. Ryškindamos geriau nebraukite tiesios linijos, o smailiu pieštuku brėžkite lengvus štrichus, imituojančius plaukelius.Neryškinkite antakių per daug, nes atrodysite nenatūraliai ir juokingai.



3 komentarai: